Trykhenkogning for begyndere/ pressure canning
Tilmeld
Lær at tilberede og konservere fødevarer sikkert med trykhenkogning/ pressure canning, så du kan fylde hylderne op med alt fra suppe, kødretter, marmelade, frugt og grøntsager til langtidsholdbar fløde og brød.
Falder du tit over gode tilbud på kød, grøntsager, mælk, fløde m.m., men har ikke mere plads i fryser eller køleskab?
Vil du gerne kunne hjælpe dine forældre, bedsteforældre eller udeboende børn med at have god, sund mad og nem mad på hylderne?
Vil du gerne have andet end ris, knækbrød og makrel på lager til at kunne klare dig selv i tre døgn?
Kurset er for dig, som vil vide noget om trykhenkogning, dig som selv skal i gang med at trykhenkoge, eller dig som allerede er en erfaren henkoger, og ønsker mere viden om emnet.
Efter endt henkogning og nedkøling er glassene lige til at stille på hylder i køkkenskab eller forrådskammer fyldt med lækker langtidsholdbar mad - alt sammen uden behov for fryse- eller køleplads.
Unikt for dette kursus er, at der vises og undervises i hele processen fra start til slut, og at alle deltagere får et færdigtilberedt glas med en kødret hjem.
På kurset lærer du om:
• Grundlæggende viden om trykhenkogning
• Hvad kan trykhenkoges, og hvad kan ikke
• Viden om udstyr, sikkerhed og PH-værdi
• Fremgangsmåde, nedkøling og opbevaring
• Forberedelser inden den første trykhenkogning
Materialeudgifter kr. 75,-/ pr. person til fødevarer, henkogningsglas samt lille kursuskompendium betales til kursusleder på dagen. Kurset er inkl. pause til frokost, så medbring evt. madpakke og drikkevarer.
Ehlena Stormborn har arbejdet med mad og køkkener de sidste 20 år og er kogebogsforfatter til flere bøger på dansk om emnet.
Undervisningssted
Praktisk information
- Hold nr:
- 261260
- Første møde:
- 5.02.26 kl. 16:30
- Mødegange:
- 1
- Lektioner:
- 6
Pris
- Fuldt betalende
- DKK 431,00
- Ledig Hvidovre
- DKK 343,00
- Folkepens socialpens efterløn Hvidovre
- DKK 343,00
- SU modtager Hvidovre
- DKK 343,00
Ehlena Stormborn
Ehlena har arbejdet med mad og køkkener de sidste 20 år og er kogebogsforfatter til flere bøger på dansk om emnet.
Derudover er hun kvinden bag siden hjemmesiden og onlineshoppen Pressure canning Danmark – Pressure canning Danmark CVR-45040968