Fyldte chokolader

chokolader F26

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser, første gang man serverer et stykke chokolade med en blød honnngkaramel til kaffen. Man får opskrifterne med hjem, så der kan eksperimenteres videre bagefter

Der laves 5-7 forskellige slags fyldte chokolader. Alt, der fremstilles i løbet af dagen, deles, så alle får en god portion lækre chokolader med hjem.
Kurset kræver ingen forkundskaber, da vi bygger hele processen op fra bunden. Der bliver givet udførlige og humoristiske instrukser før og under produktionen af chokoladerne, ligesom der også vil være tid til hyggelig snak om råvarer og andre relevante emner i løbet af dagen.

Råvareudgifter kr. 195,00 pr. person betales til kursusleder på dagen.
Medbring forklæde og evt. madpakke og lidt drikke til aftenen. Medbring evt. madpakke og evt. drikkevarer.
Indgang fra Idrætsvej.

Undervisningssted

Dansborgskolen
Sollentuna Alle 6
2650 Hvidovre
Køkken

Praktisk information

Hold nr:
261256
Første møde:
26.03.26 kl. 16:30
Mødegange:
1
Lektioner:
5

Pris

Fuldt betalende
DKK 388,00
Folkepens socialpens efterløn Hvidovre
DKK 307,00
  • Torsdag 26.03.26 kl. 16:30 - 20:55

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

Niels Hvenegaard

Niels Hvenegaard er biavler - og fåreavler - og har stedet Engsøhave Biavl på Vestsjælland, og han besidder stor viden om bier og alle de spændende produkter, bierne producerer -udover honning.

Denne viden omsætter Niels til undervisning på hans forskellige kurser indenfor hjemmelavede sæber, shampoo, æteriske olier, cremer og salver, hvor netop disse bi-produkter anvendes.

Niels Hvenegaard er tidligere højskolelærer og en erfaren og meget engageret underviser.

Mail: engsoehavebiavl@gmail.com