Madlavning for mænd - lige uger X

madlavning for mænd 2026

For alle mænd, som gerne vil have bedre tjek på variationsmulighederne i køkkenet, uden at det koster en formue eller tager hele dagen.

Madlavning er ikke en videnskab, men en god mulighed for skabe dejlige oplevelser for både øjne og maven. Hver gang laver vi en 2-retters menu med forret+ hovedret eller hovedret+dessert. Det kan være både traditionel dansk hverdagsmad, middelhavskøkkenets duftende retter med krydderurter eller et besøg i det asiatiske køkken – der bliver noget for enhver smag.

Erfaring med madlavning er ikke nødvendigt – vi arbejder i fællesskab.

Ved hver mødegang ligger der et sæt opskrifter klar til hver kursist med dagens retter. Maden spiser vi sammen bagefter.
Undervisning i lige uger.

Råvarer 90 kr. pr. mødegang betales forud månedsvis til underviseren den første gang i hver måned.

Bemærk: Ledige pladser på et igangværende hold.

Undervisningssted

Dansborgskolen
Sollentuna Alle 6
2650 Hvidovre
Køkken

Praktisk information

Hold nr:
261252
Første møde:
21.01.26 kl. 17:00
Sidste møde:
29.04.26 kl. 17:00
Mødegange:
7
Lektioner:
21

Pris

Fuldt betalende
DKK 1156,00
Ledig Hvidovre
DKK 820,00
Folkepens socialpens efterløn Hvidovre
DKK 820,00
SU modtager Hvidovre
DKK 820,00
  • Onsdag 21.01.26 kl. 17:00 - 19:35

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

  • Onsdag 4.02.26 kl. 17:00 - 19:35

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

  • Onsdag 18.02.26 kl. 17:00 - 19:35

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

  • Onsdag 4.03.26 kl. 17:00 - 19:35

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

  • Onsdag 18.03.26 kl. 17:00 - 19:35

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

  • Onsdag 15.04.26 kl. 17:00 - 19:35

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

  • Onsdag 29.04.26 kl. 17:00 - 19:35

    Sted: Dansborgskolen
    Sollentuna Alle 6

    Lokale: Køkken

Michael Sache Underviser

Michael Sachse

Michael Sachse er kok med et langt livs erfaring i restaurant køkkener. Han er i dag aktiv pensionist som tager ud som vikar i kantiner, når der er sygdom og ferie.

Michael har rejst rundt som kok i mange lande f.eks. Thailand, Laos, Italien, Spanien, Serbien, Frankrig, Tyskland. Han har lært nordmænd og svenskere at bage rugbrød og wienerbrød og rejser selv hvert år en måned ud i verden for at arbejde i et nyt køkken.

Michael glæder sig til at bringe sine kundskaber videre til Hvidovres hjemmekokke!