Madlavning for seniorer
Tilmeld
Få nye og spændende idéer til din madlavning – både til hverdag og gæster.
Med udgangspunkt i det dansk/nordiske køkken laver vi i fællesskab en alsidig 3-rettes menu forret-hovedret-dessert. God mad består af mange forskellige råvarer – grøntsager, fisk, kød, mejeriprodukter, brød osv.. Vi laver mad, som skaber glæde og nysgerrighed – mad skal smage godt.
Ved hver mødegang ligger der et sæt opskrifter klar til hver kursist med dagens retter. Maden spiser vi sammen bagefter.
Råvarer 90 kr. pr. mødegang betales forud månedsvis til underviseren den første gang i hver måned.
Undervisningssted
Praktisk information
- Hold nr:
- 252250
- Første møde:
- 15.09.25 kl. 17:00
- Sidste møde:
- 8.12.25 kl. 17:00
- Mødegange:
- 12
- Lektioner:
- 36
Pris
- Fuldt betalende
- DKK 1732,00
- Ledig Hvidovre
- DKK 1155,00
- Folkepens socialpens efterløn Hvidovre
- DKK 1155,00
- SU modtager Hvidovre
- DKK 1155,00

Michael Sachse
Michael Sachse er kok med et langt livs erfaring i restaurant køkkener. Han er i dag aktiv pensionist som tager ud som vikar i kantiner, når der er sygdom og ferie.
Michael har rejst rundt som kok i mange lande f.eks. Thailand, Laos, Italien, Spanien, Serbien, Frankrig, Tyskland. Han har lært nordmænd og svenskere at bage rugbrød og wienerbrød og rejser selv hvert år en måned ud i verden for at arbejde i et nyt køkken.
Michael glæder sig til at bringe sine kundskaber videre til Hvidovres hjemmekokke!